Service

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het Versiondog product, als de implementatie, training en support. Praktijkervaringen bij de implementatie van onze producten vloeien meteen terug in de productontwikkeling. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

Training

Nog sneller en meer innovatieve producten in de markt zetten, in veel klant-specifieke varianten? Agilitec biedt klanten trainingen op locatie en klassikaal. Wij maken het eenvoudig en rendabel voor kleine bedrijven om hun activiteiten te optimaliseren. Onze trainingen zijn beschikbaar ongeacht het pakket dat u gebruikt. U blijft hiermee constant in ontwikkeling.

Versiondog training Nederland
Versiondog distributeur | Support

Advies

Agilitec richt zich op producten die een bijdrage leveren om produktiebedrijven efficiënter te maken. Al onze producten kenmerken zich door kennis, ervaring en een korte implementatie tijd. Sneller inspelen op de veranderlijke marktvraag, niet alleen qua product en prijs maar ook service. Morgen kunnen produceren wat de klant overmorgen vraagt. Dát is business agility: het vermogen om je als organisatie snel aan te passen. Agilitec denkt graag met u mee in mogelijke oplossingen.

Support

Elke opmerking, klacht of vraag van een klant is waardevolle informatie om onze producten voortdurend te verbeteren. Een zorgvuldige verwerking en afhandeling van deze terugkoppeling wordt gegarandeerd door het Online Meldsysteem, e-mail of telefonisch contact.

PLC Versiebeheer software - Data management software - Change Management software

Meer weten over octoplant?

octoplant zelf ervaren?

Agilitec logo